Altres

La 10a FiraFan tindrà lloc a Platja d’Aro diumenge amb 42 estands

La desena edició de FiraFan, la fira del col·leccionisme freak de Platja d’Aro, tindrà lloc el diumenge 14 d’agost, de les 10 del matí a les 8 del vespre, a la pista central del Palau d’Esports i Congressos, on s’instal·laran 42 estands diferents amb més de 200 metres lineals d’exposició. FiraFan és organitzada per l’Associació Arocinema amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. L’entrada serà gratuïta el dia de la fira, però es pot fer una reserva prèvia comprant una xapa per 2 euros o una bossa de cotó i una xapa per 7 euros, per col·laborar amb l’entitat organitzadora, al seu web: www.arocinema.com .

FiraFan torna aquest any a la normalitat, després de les restriccions per la pandèmia, i recupera el quart passadís i les zones de jocs de taula i arcade. La fira inclourà estands, tant de professionals com de particulars, que posaran a la venda productes relacionats amb el cinema i les sèries de televisió i animació, el còmic, la literatura fantàstica i de ciència ficció, la música i els videojocs, i tot el marxandatge que envolta aquest món, com ara joguines, figures, peces de roba, pòsters i il·lustracions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia