Música

Coldplay, el 24 i el 25 de maig a l’Estadi

El grup britànic Coldplay actuarà el 24 i el 25 de maig del 2023 a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc –que ja van visitar l’any 2009 i, per partida doble, el 2016– en el marc de l’única aturada a l’Estat del Music Of The Spheres World Tour, que, en l’única altra data del grup al sud d’Europa, començarà el 17 d’aquell mateix mes a Coïmbra (Portugal),

El grup, que l’any 2019 va anunciar que no faria cap altra gira en estadis fins que no trobés una manera sostenible de fer-ho, fa anys que fa estudis amb experts mediambientals per reduir l’impacte en emissions de CO2 dels seus tours, la qual aconseguirà, si tot va com es proposen, del 50% en aquesta pròxima gira. Coldplay instal·larà panells solars en els seus muntatges, viatjarà en vols comercials en lloc de charters sempre que això sigui possible i utilitzarà confetis 100% biodegradables, entre altres mesures explicades amb tot detall en el seu web.

La nova gira del grup de Chris Martin va començar a Costa Rica el març passat i ha voltat des d’aleshores per tota l’Amèrica Llatina, els Estats Units i, més recentment, Londres, ciutat on va formar-se el grup l’any 1996 i on la banda va culminar diumenge una sèrie de sis concerts a l’estadi de Wembley.

Coldplay, amb un últim disc d’estudi, Music of the Spheres, publicat l’any 2021, va anunciar ahir les dates europees de la gira, amb concerts a Itàlia, Portugal, Suïssa, Dinamarca, Suècia i els Països Baixos a més de Barcelona, després d’insinuar la setmana passada amb un joc de pistes inclòs al videoclip Humankind les ciutats per on passaria el tour.

Les entrades per als dos concerts a Catalunya es posaran a la venda aquest divendres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia