Llibres

La Llibreria Geli i el Grup 22 s’uneixen per enfortir-se

Treballadors de la Geli, el seu fons de llibres i l’experiència de dècades d’impuls cultural se sumen al projecte de més de 40 anys de La 22 a través d’un acord històric dins del sector a Girona

La Llibreria Geli i la Llibreria 22 han decidit sumar esforços amb la voluntat d’enfortir-se i potenciar plegades el sector del llibre i de les llibreries a la ciutat de Girona. Després del tancament del local de la Llibreria Geli el mes de maig passat, en la que va ser sens dubte una notícia trista per als amants dels llibres, ahir va saltar una notícia d’allò més positiva i alhora sorprenent: les dues iniciatives culturals, que feia dies que estaven treballant per arribar a un acord, anunciaven a través d’un comunicat que s’unien.

“La Llibreria Geli s’incorpora al Grup 22 mantenint la singularitat i l’experiència de més de 140 anys d’ofici. L’objectiu d’aquest treball conjunt, que es formalitza des d’avui mateix, és oferir a la ciutat una proposta potent i engrescadora, que incorpori les fortaleses dels dos projectes i que serveixi per oferir un millor servei i respondre a les demandes i al context que viu el sector del llibre en l’actualitat. És un acord per enfortir el petit comerç, la cultura i la literatura, com es destaca en un comunicat conjunt firmat per les dues llibreries.

Pel que fa al contingut de l’acord, més enllà que a partir d’ara les dues llibreries treballaran braç a braç des dels espais que actualment té oberts el Grup 22 a la ciutat, cal destacar que una part de la plantilla de l’antiga Llibreria Geli s’incorporarà a l’equip de La 22 per compartir l’experiència i els coneixements d’anys de treball cara al públic amb la prescripció i la venda de llibres.

40.000 llibres més

Aquesta, però, no serà l’única novetat, ja que la voluntat és que a poc a poc els 40.000 llibres del fons històric de la Llibreria Geli s’incorporin als diferents catàlegs físics i en línia que ja té operatius el Grup 22. “Cada catàleg d’una llibreria és una manera d’entendre el món, la cultura i, per tant, amb la suma dels dos catàlegs l’oferta de llibres que hi haurà en un únic punt de la ciutat serà més potent i complerta”, han detallat a la nota de premsa, on també destaquen que tot aquest procés servirà per potenciar la difusió i la promoció a través de les xarxes socials i el web. “L’acord és la conseqüència lògica de la solidaritat que hi ha hagut sempre entre les dues llibreries”, remarquen, convençuts que la unió fa la força.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia