Música

Tot recordant Pau Riba i el Tete

124 concerts en 12 escenaris des d’avui fins dilluns. Aquest és el pla musical de la Mercè 2022 a Barcelona, on en una dotzena d’escenaris es faran les actuacions programades per Mercè Música, el BAM i Cultura Viva. Entre el centenar de propostes, dos homenatges: un a Pau Riba –mort el mes de març passat– avui a l’avinguda de la Catedral (22 h), amb la presència, entre d’altres, de l’Orchestra Fireluche, Enric Casasses, Joan Garriga i Sílvia Pérez Cruz, i un altre, diumenge (20.30 h), a Tete Montoliu amb motiu del 25è aniversari de la seva mort, al Teatre Grec, seu també de concerts com els de l’italià Vinicio Capossela, el duo jazzístic que integren Lucia Fumero i Rita Payés, i el pianista del Congo Ray Lema, entre d’altres propostes per a les quals, enguany, no caldrà cap mena de reserva prèvia.

Els concerts presumiblement més multitudinaris seran, un any més, els de l’escenari Mediterràniament de la platja del Bogatell (on avui hi actuaran 31Fam, Alizzz i Santa Salut i, demà, Marcel i Júlia, Els Catarres i Delafé y las Flores Azules) i, entre els d’ambient més recollit, els que se celebraran en espais com els jardins del Doctor Pla i Armengol (per on, aquests dies, desfilaran, entre d’altres, Ana Rossi, Nico Roig i Xarim Aresté), la seu del districte de Nou Barris (amb la música de la Banda Municipal de Barcelona,l’Orquestra Simfònica del Liceu i l’OBC) i l’antiga Damm (Anna Ferrer i Cooba i La Queency en un concert conjunt).

En la programació musical de la Mercè, finalment, es troben també artistes com per exemple Peret Reyes, Juan Habichuela, Juan Perro, Koko Jean & The Tonics, Andrea Moris, Dàmaris Gelabert i Bab L’Bluz.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona
música

Twenty One Pilots actuaran al Palau Sant Jordi l’abril vinent

Barcelona
ART

Estudien si la part superior del mosaic de la Casa Navàs també és de Joaquim Mir

REUS