Llibres

40 anys i 40 merescuts homenatges

La sala Moragues d’El Born Centre Cultural va ser escenari ahir al vespre de l’homenatge a 40 professionals de la literatura infantil i juvenil catalana i de trajectòria contrastada. Un reconeixement coorganitzat amb la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) en el context del programa sèniors literaris.

Els altres organitzadors van ser IBBYcat / Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil, perquè els homenatges van formar part de la celebració dels seus primers 40 anys d’història.

Després dels parlaments del resident de l’IBBYcat, Lluís Zendrera; el membre de la comissió organitzadora Ricard Ruiz, i la directora de la ILC, Izaskun Arretxe, es va donar pas a l’homenatge de noms com ara Andreu Martín, Pilarín Bayés, Joaquim Carbó, Lluïsa Jover, Andreu Sotorra, Teresa Duran, Enric Larreula, Mercè Arànega, Josep Vallverdú, Roser Capdevila, Josep Albanell, Mercè Company, Jaume Cela, Pere Prats, Jordi Sierra i Fabra, Pep Duran, Rosa Serrano, Enric Lluch, Gabriel Janer Manila, Teresa Duran, entre d’altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia