Cinema

Cinema

Wim Wenders serà el convidat estrella del BCN Film Fest

La 7a edició del festival se celebrarà entre els dies 20 i 28 del proper mes d’abril

Carla Subirana tancarà amb ‘Sica’ el certamen, que programarà pel·lícules amb Omar Sy i Toni Servillo

El cineasta alemany Wim Wenders, director de films tan emblemàtics com París, Texas o El cielo sobre Berlín, serà el convidat estrella de la setena edició del BCN Film Fest - Festival Internacional de Cinema de Sant Jordi, que se celebrarà a Barcelona entre el 20 i el 28 del proper mes d’abril. La periodista Conchita Casanovas, directora del certamen, ha anunciat l’assistència de Wim Wenders, “un dels directors europeus més reconeguts, guanyador de la Palma d’Or de Canes, el Lleó d’Or de Venècia i un Ós d’Or honorífic de la Berlinale”, que s’ha significat pel seu “esperit de recerca constant”. El BCN Film Fest li dedicarà una gran retrospectiva.

El festival ha avançat també que la pel·lícula de clausura de la secció oficial serà Sica, de la directora catalana Carla Subirana. També ha anunciat alguns títols que s’hi presentaran, com El primer día de mi vida, film italià protagonitzat per Toni Servillo; la producció francesa Father & soldier, ambientada a la Primera Guerra Mundial i protagonitzada per Omar Sy, o La impaciencia del corazón, darrera pel·lícula dirigida pel cineasta danès Bille August, guanyador d’un Oscar i dues Palmes d’Or.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia