Cultura

La primera mostra de documentals de les televisions catalanes comença a Barcelona

La primera mostra de documentals de les televisions catalanes Kinocscat se celebra des d'aquest dilluns fins al divendres 7 de març a Barcelona. El cinema Verdi Park projectarà 21 obres i la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona (UB) en projectarà dues més, ha informat el Sindicat de Periodistes de Catalunya (SPC) en un comunicat. La primera projecció es farà avui a les 16.00 hores al Verdi Park.

TV3, TVE - Sant Cugat, BTV i la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya col·laboren en la iniciativa aportant treballs, entre els quals destaquen Balseros, Utopia 79, El cas Huertas i la llibertat d'expressió, La nevada del 62, Bojos per la rumba i Els nens perduts del franquisme.

Al final de les projeccions de cada jornada se celebrarà una taula rodona amb la presència dels autors dels treballs exposats per acostar-los als ciutadans, així com ensenyar-los el món de la informació, segons l'SPC, que vol repetir l'experiència una vegada a l'any.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.