Música

MÚSICA

Toti Soler, cap de cartell de la 20a edició del Festival de Guitarra de Girona

Es preveuen 27 concerts, setze a Girona ciutat i onze al Gironès, Alt i Baix Empordà i La Selva

La vintena edició del Festival de Guitarra Girona-Costa Brava tindrà aquest any Toti Soler, com a cap de cartell, que tancarà l’edició amb el darrer concert programat. L’organització que treballa en aquesta edció especial ha pensat en oferir a municipis que l’han acollit durant aquests anys algun dels concerts.Com a novetat i per no concentrar tota la programació en un mateix període es farà un cicle de primavera i un altre d’estiu.Continuen amb la obertura als barris i centres cívics de la ciutat de Girona. Es preveuen 27 concerts, setze a Girona ciutat i onze al Gironès, Alt i Baix Empordà i La Selva. La programació continuarà sent diversa, dominada per la guitarra clàssica, queno s’oblida el jazz,el flamenc i la música popular. Tancarem el festival amb un concert del cap de cartell, enguany serà el guitarrista català Toti Soler.

De moment s’hi han acollit Begur i Flaçà, però esperen que se n’afegeixin alguns mes. Aquest fet pot suposar una programació que s’espera que sigui de record històric en nombre de concerts i un notable augment del pressupost.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia