Música

Ginestà, Pol Batlle & Rita Payés i Lildami seran també al festival ISTIU de Castelló d’Empúries

Se sumen a Albert Pla i Manu Guix, que van ser les primeres confirmacions del cartell ba

El grup Ginestà, format pels germans Júlia Serrasolsas i Pau Serrasolsas, des Sant Andreu de Palomar de Barcelona, la proposta conjunta de Pol Batlle i Rita Payés, que han versionat entre altres temes el tema Vida, de Lluís Llach, i el cantant de rap Lildami i Marc Timón seran també a la programació del festival ISTIU que se celebrarà a Castelló d’Empúries del 3 al 9 de juliol. Aquests artistes se sumen a Albert Pla i Manu Guix, que van ser els primers confirmats fa unes dies. El certamen, a més, s’inaugurarà amb una producció pròpia, que serà el primer concert conjunt de Kelly Isaiah, vocalista de la banda lleidatana Koers, i la Vicens Martín Dream Big Band.

Els artistes que completen el cartell són Magalí Sare -que presenta el seu segon disc com a compositora titulat Esponja-; Anna Andreu -que actuarà acompanyada per Marina Arrufat-; River Omelet -el trio d’indie-folk que presenta el treball Come in, you’ll see the flat-, Madame Mustash -el nom artístic de la compositora i cantant de Roses Anna Gratacós-, Stene Moshka i Alex Dee.

El festival també programa una doble sessió de DJs amb Miqui Puig, l’exlíder de Los Sencillos, DJ Fonki Cheff i Weronika Banaszek. Hi haurà una sessió de tarda, Una tarda a la pista, per a públic familiar i una altra de nit, Una nit a la pista, per al públic adult.

Promogut per l’Ajuntament de Castelló, el festival oferirà també una quinzena de concerts a preus populars o gratuïts . En el cas dels concerts de pagament, el festival mantindrà la seva política de preus econòmics i la majoria d’actuacions tindran un preu d’entre 5 i 20 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda