Altres

cinema

Blanes acull la Mostra Internacional de Curtmetratges Mal de Cap

Blanes acollirà demà la Mostra Internacional de Curtmetratges Mal del Cap per segon any consecutiu. L’acte es durà a terme a la sala de plens del municipi a partir de les set de la tarda amb entrada d’accés lliure per a tothom. Per altra banda, abans de les projeccions, la cerimònia s’encetarà amb la presentació del festival per part dels seus directors, Imma Saranova i Pedro López. D’aquesta manera, la mostra inclourà cinc treballs audiovisuals seleccionats del Festival Internacional d’Eivissa, algun dels quals ha estat triat pels premis Goya, i preseleccionats en els premis Oscar de Hollywood. Es tracta dels curtmetratges Safe (Josema Roig, 2021), Parlez-vous? (Aitor de Kintana, 2022), Neguino (Marça Vianna, 2020), Tula (Beatriz de Silva, 2022) i Non grata (Alba Lozano, 2022), que conjuntament sumen poc més d’una hora.

Després de la seva estada a Blanes, la segona edició del festival Mal de Cap viatjarà a diferents municipis de les comarques gironines, com ara Salt, Girona, Torroella de Montgrí, Lladó, Figueres i Banyoles. L’acte està organitzat per La Guerrilla Comunicacional, i té la col·laboració de diverses institucions i entitats, entre les quals l’Ajuntament de Blanes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia