Música

Chris Isaak, Fito Páez i Anastacia, caps de cartell del ‘nou’ Festival de Pedralbes

L’esdeveniment es trasllada al Poble Espanyol i es celebrarà entre el 10 i el 27 de juliol

Després d’un procés de canvi que ha propiciat que una nova promotora es faci càrrec de l’organització i que l’esdeveniment canvii d’ubicació, l’Alma-Festival Jardins de Pedralbes ha fet públic avui la seva programació. Chris Isaak, Fito Páez o Anastacia encapçalen un cartell on també destaquen altres noms com el de LP, Bastille, Soft Cell, Gustavao Santolalla, MClan, Seguridad Social, Goran Bregovic, Zahara, Delaporte, Jaco Collier o guacamayo Tropical. La cita, per a tots ells, és entre els dies 10 i 27 de juliol al Poble Espanyol de Barcelona, en un recinte que tindrà un aforament de poc més de 5.000 persones.

El festival enceta enguany nova etapa després que Clipper’s Live guanyés el concurs per fer-se càrrec de l’esdeveniment almenys fins el 2025. A l’espera de més confirmacions d’artistes, ahir també va transcendir que el concert inaugural, l’11 de juliol, serà el de Fito Páez, mentre que l’endemà ho farà Chris Isaak, aquell antic boxejador amateur reconvertit a cantant que, musicalment, va tocar el cel gràcies a Wicked game.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia