Música

Els músics joves més prometedors es posaran a prova a Girona

Prop de cent estudiants de centres de grau professional de Catalunya competiran al Premi BBVA de Música al Talent Individual els dies 15 i 16 d’abril

Els dies 15 i 16 d’abril, al Conservatori Isaac Albéniz de Girona s’hi concentrarà el futur de la música del nostre país, en la setena edició del Premi BBVA de Música al Talent Individual, que comptarà amb 97 aspitants. La convocatòria és per a estudiants de grau professional, de 18 centres catalans.

Les proves tindran lloc tot el dissabte i el matí del diumenge a l’auditori Viader de la Casa de Cultura, l’espai on a la tarda es lliuraran els guardons.

Aquest premi el convoca la Fundació Antigues Caixes Catalanes, amb el suport de BBVA. El seu objectiu -expliquen els organitzadors- és “potenciar la formació dels joves músics estudiants per a facilitar que puguin dedicar-se professionalment a la música”. L’organització va a càrrec de l’Associació de Conservatoris de Catalunya i la col·laboració de l’entitat amfitriona, el Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona.

Aquest matí s’ha presentat l’esdeveniment, en un acte en què han participat Anna Maria Cassú (directora del Conservatori de Música Isaac Albéniz), David Meavilla (director de zona de BBVA Girona), Albert Piñeira (diputat de Cultura de la Diputació), Lito Iglesias (president de l’Associació de Conservatoris de Catalunya), Belén Latorre (directora de la Fundació Antigues Caixes Catalanes) i Marta Morera (gerent del conservatori gironí).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda