Art

MUSEUS

L’ETNO de València, millor museu europeu segons l’European Museum Forum

El Museu Valencià d’Etnologia, L’ETNO, ha guanyat el Premi a Millor Museu Europeu de l’Any que atorga l’European Museum Forum (EMF), que va lliurar-se ahir a Barcelona. L’EMYA, per les sigles en anglès del guardó, ha reconegut “l’impacte positiu a la regió” que promou L’ETNO i n’ha destacat que “confronta de manera valenta el passat per tal de navegar el futur” i que “busca honrar el dret de les comunitats locals a entendre el seu passat”. Entre la resta de finalistes de la categoria també hi havia la Casa Batlló de Barcelona i el museu Chillida Leku d’Hernani (País Basc), que s’ha emportat el Premi a l’Acollida, la Inclusió i la Pertanyença Museu de Portimão.

Els premis EMYAvan lliurar-se ahir a la Llotja de Mar de Barcelona, amb el Museu d’Història de la ciutat com a amfitrió. El Premi a Millor Museu Europeu de l’Any es concedeix des de 1977 per valorar els canvis, innovacions i tendències en el món dels museus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia