Música

girona

El Norai Festival, a punt per tornar-hi

El cap de setmana vinent, del divendres 19 al diumenge 21 de maig, tindrà lloc la segona edició del Norai Music & Camp Festival, que es torna a fer al Càmping Nàutic Almata, “un càmping familiar, situat en un entorn únic en primera línia de mar, al cor del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, a la Costa Brava”, com es presenta en el seu web. Ja queden poques entrades a la venda amb dret a acampada o amb un altre tipus d’allotjament dins del càmping, però també hi haurà entrades de dia, només per a la jornada del dissabte, que es podran adquirir a la taquilla per 39 euros. El festival, coorganitzat pel càmping i El Genio Equivocado, té un aforament restringit a 2.000 persones.

Mishima, Maria Rodés y La Estrella de David, Pájaro Sunrise, La Paloma, Miqui Puig Canta, Marta Knight, Puzzles y Dragones, Júlia Amor, Hola Lis, Tou i Tronco són els noms confirmats per a aquesta segona edició, en què també sonarà la música de diversos discjòqueis: DJ Coco, LaFonoteca Barcelona DJ, Siamiss DJs, Pin & Pon DJs i Supermon DJ.

Concretament, el divendres hi actuaran, a partir de les 21 h, Marta Knight, la banda madrilenya La Paloma i Miqui Puig, a l’Escenari Riu. El dissabte a les 12.15 h començarà la música a l’Escenari Piscina amb Hola Lis i Tronco, i també hi haurà un espectacle infantil de Siamiss DJs a la tarda. Dissabte a la nit tindran lloc al Riu les actuacions de Puzzles y Dragones (19.20h), Pájaro Sunrise, Maria Rodés y La Estrella de David i Mishima, que acabaran a la mitjanit, abans de deixar pas a DJ Coco. Diumenge al migdia a l’Escenari Piscina la recta final del festival inclourà les actuacions de Tou i Júlia Amor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia