Arts escèniques

DANSA

Girona en Moviment reunirà 26 ballarins a la Gran Gala de Dansa contra el Càncer

El festival dirigit per David Rodríguez tindrà lloc entre dijous i diumenge d’aquesta setmana i inclourà també tallers i diverses activitats complementàries

El festival solidari de dansa Girona en Moviment celebrarà la seva 8a edició aquesta setmana, entre dijous i diumenge, dia en què es tancarà amb la Gran Gala de Dansa contra el Càncer, al Teatre Municipal (19 h, de 20 a 35 euros), amb un còctel opcional posterior. Vint-i-sis ballarins solistes internacionals i catalans, entre els quals hi ha membres de destacades companyies com ara el Béjart Ballet Lausanne i el Malandain Ballet Biarritz, hi presentaran coreografies d’estils clàssics, neoclàssics i contemporanis, algunes creades expressament per a aquest espectacle. L’objectiu prioritari de la gala és recaptar fons per als malalts de càncer i els seus familiars. Girona en Moviment , organitzat per l’Associació Cultura en Moviment i la Fundació Oncolliga Girona, està dirigit pel ballarí gironí David Rodríguez. “Cada vegada són més els artistes que volen crear noves coreografies per presentar-les durant Girona en Moviment i això és quelcom que com a organitzadors ens enorgulleix molt”, emfatitza Rodríguez.

La gala anirà precedida de quatre dies d’activitats, la majoria de les quals tindran lloc en El Foment, on es portaran a terme tallers d’emocions en moviment, ioga, mindfulness i focusing, a més d’un xou d’improvisació i humor a càrrec de la companyia El Gremi, el divendres a les 20 h i les 21 h. Dijous al vespre també tindrà lloc el tast itinerant Els vins de la Girona desconeguda, des de la plaça dels Apòstols (19.15 h) i el dissabte es durà a terme una caminada conscient des de la pista del Crec de Sant Daniel, de 8 a 10 del matí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

cultura

Mor l’artista d’avantguarda Gerard Sala als 82 anys a Sant Joan de les Abadesses

música

L’holandès Tom Kerstens obre el 21è Festival de Guitarra Girona Costa Brava

Girona
música

La 17a edició del Vijazz porta Hiromi, Cory Henry i Lizz Wright a Vilafranca

vilafranca del penedès
Crítica

Una gravetat aleatòria

ARTS EN VIU

L’espectacle més gran de Dagoll Dagom, com a inici del comiat

BARCELONA
música

Mishima, Magalí Datzira, Ernest Crusats i Magalí Sare actuaran al terrat de La Fàbrica de Celrà

celrà
Música

Carla Bruni inaugura el festival Nits de la Duquessa de cardona

Cardona
ARTS EN VIU

La marmota vaticina que el nou musical de Nostromo serà en català a Barcelona

BARCELONA
ART

Un catàleg recull l’obra de l’artista Josep Niebla

Girona