Llibres

girona

Enyorat Joan Domènech

La Fundació Prudenci Bertrana ha recordat aquesta tarda Joan Domènech i Moner (Lloret de Mar, 1943-2023), que va presidir el seu patronat durant set anys, amb un acte al Centre Cultural La Mercè de Girona conduït per l’escriptor i periodista Martí Gironell en què diferents persones han glosat la figura polièdrica de l’homenatjat, mestre, historiador, alcalde de Lloret de Mar (1979-1983) i amb altres responsabilitats en la gestió política i cultural.

Entre diversos audiovisuals sobre la vida i l’obra de Joan Domènech, hi han intervingut Esteve Vilanova i Joan Vidal i Gayolà, també expresidents de la Fundació Prudenci Bertrana, i la seva actual presidenta, Mariàngela Vilallonga. També han participat a l’acte el degà del Col·legi de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències, Àlex Rocas; la directora del Teatre de Lloret, Amaranta Gibert, i la vídua de Joan Domènech, Teresa Coll.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia