Música

música

Carles Ribot obrirà demà a Vic ‘La Gira Impossible’ pels 947 municipis de Catalunya

El músic, cantautor i productor de Verges comença a diverses poblacions d’Osona un projecte que vol completar en els propers anys

“Tal i com feien els antics trobadors, Carles Ribot porta tot un any preparant una gira que el portarà per a totes les poblacions de Catalunya, La Gira Impossible, que anirà de poble en poble i que s’estendrà en els propers anys de la carrera d’aquest músic d’ànima lliure. Han sigut mesos de preestrenes a Besalú, Banyoles, Vic, Tarragona i Vilafranca del Penedès, batejades com Els Gèrmens de la gira, treballant el format i posant a prova tota la infraestructura necessària per arribar a totes les poblacions del país”. Així s’explica des de la promotora Brave Coast, que dirigeix Ribot (Verges, 1983), en què consisteix l’ambiciós nou projecte d’aquest músic, cantautor i productor empordanès. La Gira Impossible començarà demà, dissabte 21 de setembre, a Vic, concretament amb un concert gratuït a la rambla del Carme a les 19 h, en ple Mercat de Música Viva de Vic. En aquest primer tram, la gira que Ribot ofereix tot sol continuarà per altres poblacions d’Osona, i en els propers anys passarà per tots els pobles i ciutats de Catalunya, concretament per 947 municipis, al seu ritme i sense marcar-se un calendari a llarg termini.

En el darrer videoclip Ribot parla de la gira i un nou disc que anirà forjant entre concert i concert, com a crònica del dia a dia de la gira. “Una particular lírica d’una poètica inusual, lletres carregades de vitalitat, sentiment, nostàlgia, tot fent-se preguntes sobre allò que no entén; tota una declaració d’intencions com diu el seu tema Només vull fer cançons”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia