Música

música

El barri de Sant Narcís acollirà la presentació del Festival Onirik

Girona acollirà aquesta tardor la primera edició del Festival l’Onirik, el festival de músiques oprimides que se celebrarà el 28 de setembre als Jardins dels Alemanys del Barri Vell. Sota el lema de “Veus que no tenen veu”, es durà a terme la presentació de l’esdeveniment aquest diumenge 22 de setembre amb set hores de música gratuïta al Camp de Bèlit de Sant Narcís. En total, s’han programat quatre propostes musicals: Carla guilart, Trivnv, DJ Savi B2B Bubaloo i La Cara B.

El Festival Onirik neix amb el propòsit de donar veu a aquelles propostes que no han estat programades per motius diversos, però que en cap cas tenen a veure amb la seva qualitat musical. D’aquesta manera, la jornada comptarà amb una quinzena d’actuacions musicals, tallers, xerrades i un espectacle familiar.

Entre els artistes, destaca Throes and the Shine. Provinents de Porto i Angola basen el seu so en l’afrobeat amb altes dosis de dance, riffs d’afro-rock i tropical bass. Sons electrònics avantguardistes amb lletres rapejades potents captiven els públics més joves.

En el cartell també s’inclouen les propostes Hip Horn Brass Collective, un grup sorprenent de vent que ha col·laborat amb artistes com Ana Tijoux i ha tocat en prestigiosos festivals de jazz. Alguns dels altres artistes que també actuaran a l’esdeveniment seran Vibes and Stuff, un col·lectiu de Badalona amb una increïble selecció de música negra; LaPili DJ, una artista polifacètica i autogestionada; Belén Natalí, que presenta un ambiciós i atractiu projecte amb ritmes pop/lo-fi amb reminiscències R&B; Genniknows, formació jove gironina amb arrels dominicanes o el banyolí Saiqel DJ, artista gràfic i DJ, seduït per les noves sonoritats, les músiques d’arrels africanes i els ritmes llatins. L’esdeveniment també comptarà amb l’actuació de Nyiskels, un projecte molt jove que neix a l’ESMUC, Xaquemata i amb el concert familiar de Jaume Barri.

L’Onirik està impulsat per la cooperativa cultural Baowatt, una productora d’esdeveniments que ha apostat per desenvolupar un festival sostenible, molt vinculat a la comunitat. La compra d’entrades del festival es pot fer a través de la pàgina f estivalonirik.cat .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia