Arts escèniques

cultura

Marta Albert guanya el segon combat del XIV Torneig de Dramatúrgia Catalana del Temporada Alta

La dramaturga Marta Albert ha guanyat el segon combat del XIV Torneig de Dramatúrgia Catalana que organitza el festival Temporada Alta, segons informa l’agència ACN. Aquest dilluns al vespre es va celebrar la segona ronda d’aquest torneig a la sala La Planeta de Girona, en què Albert va aconseguir el suport del públic amb el text Dale más gasolina. Georgina Latre i Rafa Delacroix van posar veu al text escrit per Albert, on mostra els diferents escenaris que imagina una dona abans de prendre una decisió sobre el futur amb la seva parella. Per contra, Salvador S. Sánchez va presentar Transfer, que va ser interpretat per Roger Vilà i Carol Muakuku. En ell s’explica el viatge d’un noi a Turquia per acompanyar un amic seu a fer-se uns implants de cabell.

Amb la victòria d’aquest dilluns, Marta Albert es classifica per a la segona semifinal del torneig, que es farà el 18 de novembre. La setmana passada ja es va disputar el primer combat, on va guanyar Martina Cabanas. Ella va ser la primera classificada per a la semifinal que es farà l’11 de novembre. Cabanas s’enfrontarà amb el guanyador del proper combat, que es farà el dilluns de la setmana vinent. En ell, Marga Arrom lluitarà contra Beth Escudé per guanyar el passi a la semifinal Arrom va guanyar el torneig que es fa a les Illes Balears.

El Torneig de Dramatúrgia Catalana convida a autors a escriure un text amb una durada aproximada de tres quarts d’hora i pensat per a dos intèrprets. Tenen dos mesos per idear la seva proposta abans d’arribar al torneig. Una setmana abans del combat, els actors seleccionats reben el text que hauran de llegir davant del públic, tot i que l’autor no sap qui són fins el dia en qüestió. Tres hores abans de representar-lo, dramaturgs i autors poden assajar-lo. A partir d’aquí, el públic escolta els dos textos i al final decideix quin dels dos passa a la següent ronda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia