Art

art

L’artista Judà Muñoz cedeix una obra a la Creu Roja per homenatjar els seus voluntaris

L’Assemblea Local de la Creu Roja a Barcelona va celebrar divendres l’acte ’Gràcies’, adreçat als seus voluntaris, socis, empreses col·laboradores i personal laboral

L’artista Judà Muñoz (Manresa, 1975), que té el seu taller i galeria a Pals, ha cedit una obra abstracta a la Creu Roja de Barcelona per expressar la seva gratitud als voluntaris i voluntàries de l’entitat, que divendres va celebrar l’acte Gràcies, com a reconeixement als voluntaris i voluntàries, socis i sòcies, empreses col·laboradores i personal laboral que fan possible la seva tasca assistencial. Concretament, durant l’acte s’hi van fer els següents reconeixements: a Helena Ortega, per ser la sòcia més jove, amb només dos anys d’edat; a Martín Martí, pels seus 55 anys com a soci de la Creu Roja; a les 13 persones voluntàries de l’organització que enguany fa 25 anys que van iniciar la seva acció voluntària; a l’empresa QuadPack, per la seva col·laboració en els projectes d’ocupació, i a l’artista Judà Muñoz, per la cessió de la seva obra.

L’esdeveniment Gràcies va ser conduït per l’actriu Sandra Sas i la presidenta de l’Assemblea Local de Barcelona, Mercè Torres, i van assistir-hi també l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni; el president de la Creu Roja a Catalunya, Josep Quitet, i la presidenta de la Creu Roja a la demarcació de Barcelona, Lídia Lanuza. La Creu Roja a la ciutat de Barcelona, que durant l’any passat va atendre més de 51.000 persones, té 3.117 voluntaris i voluntàries, 48.943 persones sòcies, 717 empreses col·laboradores i un equip tècnic de 233 persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia