Cultura

Catorze pel·lícules en cartellera s'han filmat a Catalunya

Els films s'han rodat gràcies a la col·laboració de Barcelona-Catalunya Film Commission

BCFC és un servei de l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya que promou les inversions interiors i exteriors en activitats audiovisuals

L'actual cartellera de cinema compta amb catorze pel·lícules rodades a Catalunya, com Biutiful, d'Alejandro González Iñarritu, gràcies a la col·laboració de la Barcelona-Catalunya Film Commission (BCFC). BCFC, és un servei de l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya que promou les inversions interiors i exteriors en activitats audiovisuals i s'encarrega, entre d'altres accions, d'aconseguir els permisos de rodatge, la recerca de localitzacions i l'agilitació de tràmits.

Les estrenes d'aquest divendres de Biutiful i de 3 metros sobre el cielo se sumen als més de deu llargmetratges de ficció i documentals rodats a Catalunya i que encaran es mantenen en les cartelleres catalanes. Aquests films són els documentals Bicicleta, cullera, poma, de Carles Bosch; Fake Orgasm, de Jo Sol, o les pel·lícules La mosquitera, d'Agustí Vila; Los ojos de Julia, de Guillem Morales, o Agnosia, d'Eugenio Mira.

La majoria de pel·lícules es van rodar durant 2009 en diferents localitzacions catalanes, des de Barcelona al pantà de Sau, el poble de Mura (Bages) o Tarragona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.