cultura

cultura

La biblioteca de Cubelles, pel final de 2012

L'Ajuntament és a punt d'adjudicar la redacció del projecte

L'Ajuntament de Cubelles està treballant en la construcció d'una biblioteca en un solar situat a pocs metres de la prefectura de la policia local, situada al carrer Arles de Tec. L'administració local adjudicarà properament la redacció del projecte, un equipament pressupostat en uns tres milions d'euros. La regidora de Cultura, Prudència Carrasco (PSC), confia que les obres podran començar el 2012 i acabaran a final del mateix any.

La biblioteca disposa de subvencions de la Diputació de Barcelona, que col·labora en la redacció del projecte, amb 36.000 euros, i en la construcció i el mobiliari, amb 200.000 i 100.000 euros més, respectivament.

El nou edifici ocuparà 2.360 m² i està dissenyat per atendre una població de 15.000 persones. Una sala multifuncional de 400 m² i una aula d'informàtica són alguns dels espais del futur equipament, que podrà encabir més de 25.000 documents. Carrasco destaca la necessitat que el municipi tingui una biblioteca, tenint en compte que actualment només disposa d'una sala de lectura de 70 m², un espai “que no és el que la gent de Cubelles es mereix”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.