cultura

Josep Lluís Sirera dimiteix com a vicerector de Cultura de la UV

El substituirà provisionalment Antonio Ariño

Sirera ha comunicat la seua decisió a l'equip de treballadors del vicerectorat de Cultura

Antonio Ariño, actual vicerector de Planificació i Igualtat de la Universitat de València, assumirà provisionalment el vicerectorat d'Arts, Cultura i Patrimoni després de la dimissió “per raons personals” de Josep Lluís Sirera, anunciada aquest matí.

Aquesta és la segona reestructuració de l'equip de govern de la Universitat de València des que Esteban Morcillo va assumir el càrrec de rector l'abril del 2010, després de la mort de Mari Carmen Fortes, vicerectora de Pràctiques Externes i Formació Contínua, ocorreguda el 12 de novembre de 2010.

El rector Esteban Morcillo ha valorat la gestió de Josep Lluís Sirera al capdavant del vicerectorat de Cultura de forma “molt positiva”. Així mateix, ha posat l'accent a mostrar la seua satisfacció pel treball “que desenvolupa diàriament l'equip de treballadors del vicerectorat de Cultura i de la Fundació General de la Universitat de València”.

Josep Lluís Sirera, que farà efectiva la seua marxa al llarg d'aquesta setmana, ha comunicat la decisió aquest matí a l'equip de treballadors del vicerectorat de Cultura en una intervenció en la qual ha felicitat els seus companys “per l'excel·lent treball que es realitza en aquest vicerectorat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.