cultura

Antònia Font i Obrint Pas seran els plats forts de Sant Cugat

La festa major de Sant Cugat se celebrarà del 28 de juny al 3 de juliol, i entre les més de 150 activitats organitzades destaquen els concerts d'Antònia Font –l'1 de juliol, a la plaça d'Octavià– i Obrint Pas –l'endemà al parc Ramon Barnils–. Una de les novetats d'enguany és la supressió de l'espai de barraques, però no per la crisi econòmica, sinó per discrepàncies entre el consistori i la comissió organitzadora. Aquest any també s'ha decidit repartir les activitats –per àmbits temàtics– en diverses places de la ciutat.

Durant la presentació de les activitats, organitzades majoritàriament per 56 entitats locals, l'alcaldessa, Mercè Conesa, va dir que s'aposta per un model de festa participatiu en què “tothom trobi el seu lloc”. Martí Marín, en nom del Cor Infantil, que enguany serà el pregoner de la festa, va mostrar l'“orgull i l'honor” per donar el tret de sortida a una festa que fa reviure “el poble que Sant Cugat porta a dins”.

El pressupost de la festa major és de 420.000 euros, una quantitat molt similar a la de l'any passat i en la qual ja es va incloure una disminució del 10% respecte a l'any anterior.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.