cultura

alella

Els Manel seran el plat fort de l'edició d'enguany del festival d'estiu d'Alella

Les entrades per al concert van esgotar-se en tan sols tres hores

El programa també inclou dos concerts de cambra del Músics en Residència

La setena edició del festival d'estiu d'Alella comença amb un plat fort. La banda de pop català Manel, un dels fenòmens musicals del moment, donarà el tret de sortida al cicle estiuenc, el 2 de juliol, amb una actuació als jardins de Cal Marquès i per a la qual ja no queden entrades disponibles. “En menys de tres hores es van esgotar les prop de sis-centes entrades que es van posar a la venda”, explicava ahir l'alcalde d'Alella, Andreu Francisco, en la roda de premsa de presentació del festival, als jardins de les Quatre Torres. Aquest espai serà, com en altres ocasions, un escenari central del festival; s'hi podrà tornar a gaudir del projecte Músics en Residència, que amplia la seva importància, tant en nombre d'actuacions com de components. Fins a una quinzena de joves intèrprets reconeguts procedents de diversos països passaran unes setmanes a Alella, on participaran d'aquesta experiència que proposa formacions de cambra poc habituals. “És molt interessant per a ells perquè els suposa experimentar coses noves, sortir de les rutines de les orquestres”, explica Judit Cuixart, coordinadora del programa. “En una formació, per exemple, hi participaran un oboè, un fagot i tres trompes”, destaca. Els concerts dels residents estan programats pels dies 21 i 23 de juliol. La Polifònica Joia d'Alella, el 9 de juliol a Can Sors, i la projecció d'Elisir d'Amore, el 16, completen el programa.

LA XIFRA

600
entrades per al concert dels Manel es van esgotar en tan sols tres hores.

LA DATA

2.7.2011
a les deu de la nit actuarà el grup de pop català als jardins de Cal Marquès.

Una nova entitat ajuda en la logística

El projecte Músics en Residència tindrà enguany el suport d'una nova entitat local, l'associació d'Amics dels Músics en Residència d'Alella, que s'ha ofert per ajudar a transportar els intèrprets i ajudar-los durant els dies que duri la seva estada al municipi. Enguany, els assajos del Músics en Residència a Can Lleonart seran públics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.