Mor en un accident el cantautor espluguí Jordi Francolí

El cantautor espluguí Jordi Francesch, més conegut amb el seu nom artístic, Jordi Francolí, va morir ahir al matí en un xoc frontal entre un camió i la furgoneta que conduïa, a l'N-340 a l'altura de Mont-roig del Camp. L'accident es va produir pels volts d'un quart de vuit del matí, quan els dos vehicles van col·lidir frontalment. Com a conseqüència del sinistre, a més, els dos ocupants del camió van resultar ferits greument i van ser traslladats a l'hospital Sant Joan de Reus.

Jordi Francolí, de 25 anys, estudiava, treballava i vivia a Manresa, però era molt conegut i estimat pels veïns de l'Espluga de Francolí, el seu municipi natal i on deia que volia tornar a viure. El cantautor Jordi Francolí la setmana passada havia presentat a l'església vella de l'Espluga el treball discogràfic Sense pressa, en què havia posat música a deu poemes de mossèn Ramon Muntanyola. La tragèdia va consternar la localitat de la Conca de Barberà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.