cultura

Setmana de la Bateria

Per la sisena edició, Perpinyà, Toluges i Peirestortes proposen exposicions, demostracions i cursets

Per la seva sisena edició, el festival de la bateria proposa enguany la descoberta i uns encontres pedagògics amb uns músics referents d'aquest instrument . Cadascú presentarà les seves facetes tècniques i els seu talent en universos tant diferents com la fusió, el jazz, la música oriental o el metall. Per entendre com sona una bateria, el fabricant valencià d'alta gama Santa Fe presentarà les diferents etapes de la fabricació i les característiques sonores de cada model (Casa Musicale de Perpinyà el 21 gener).

Uns cursets seran proposades per l'holandès Chander Sardjoe, el gironí Alfred Berengena i el nordamericà Ari Hoenig. Aquestes Master Class tindran lloc entre el dilluns 23 i el divendres 27 en diferents llocs com el Conservatori de Perpinyà, el centre cultural de Peirestortes o la sala El Mil.lenari de Toluges i s'acabaran totes per un concert de l'artista.

Programa detallat a http://www.perpignanmediterranee.com



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.