cultura

Morella celebra el dia del llibre amb una trobada literària amb huit autors

l'Ajuntament de Morella ha tornat a muntar la parada de publicacions municipals

Morella tornarà a celebrar el dia del llibre amb el reforç de les seues activitats culturals. El plat fort d'estes, arribarà el dia 28 d'abril amb la celebració de la 1ª Trobada literària de la localitat. En ella, participaran huit autors, que presentaran els seus llibres i que realitzaran distintes taules redones sobre la realitat diària i les temàtiques que es tracten en estes obres. A més, es comptarà amb la participació d'experts de Morella en distintes disciplines, que aportaran la seua visió sobre eixes temàtiques abordades.

Els autors que participaran en esta trobada seran MªCarmen Aranda, Bárbara Darder, Julio García Robles, Victor J. Maicas, Fernando Pérez Sanjuán, Enrique Reyes, Jordi Siracusa i David Sáez, tots ells de l'editorial Érice Edicions. Les xarrades-col·loqui es dividiran en tres grans blocs: la literatura i els mitjans de comunicació, la novel·la compromesa i de crítica social en l'actualitat i els autors i les seues obres.

Parades de llibres

També el pròxim dia 28, a la vesprada, els distints autors que participaran en les xarrades-col·loqui signaran els seus llibres a l'ajuntament, on també es podran adquirir les seues últimes publicacions. A més, com és habitual en les dates de Sant Jordi, el consistori morellà també ha muntat la parada de publicacions municipals, en la que s'oferta l'àmplia varietat d'obres amb importants descomptes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.