cultura

L'espai escènic de la Glorieta d'Ontinyent acull “Amanita Suit”

Una cercavila, una fira d'artesania i gastronomia i l'actuació de “Auxili” animaran el parc abans de la presentació del disc

Els jardins de la Glorieta d'Ontinyent s'ompliran aquest dissabte d'activitats amb motiu de la presentació del segon disc del grup local “Amanita Suit”, que, comptant amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Des del grup musical, José Solis agraïa la implicació de l'Ajuntament i la col·laboració de les empreses locals, incidint en que “no s'ha volgut fer una presentació a l'ús, en una sala, sinó fer una festa per a tot el poble, obert, aprofitant un espai tan nostre com la Glorieta i omplir-la d'activitats”.

D'aquesta manera, a les 16h s'obrirà una fira amb productes artesans i gastronòmics, a més d'un castell inflable per a xiquets i xiquetes; a les 18.30 actuarà el grup ontinyentí “Auxili”; a les 19.30 “Batukem” farà una cercavila i finalment, a les 20 hores es presentarà el disc.

Sobre l'album, anomenat “Seguiremos caminando”, altre membre del grup, Carlos Vecina, assenyalava que s'ha volgut apostar per un estil més influenciat per la música rock, comptant amb les col·laboracions de músics com Fernando Madina (Reincidentes) Javi Chispes (Banda Jachis) i Miguel Campello “El bicho” entre d'altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.