cultura

Jornades musicals de l'octavari de St. Jordi a Banyeres de Mariola

Es tracten de les més antigues del País Valencià desenvolupades ininterrompudament des de l'any 1979

El diumenge 28 d'abril s'inicia la XXXIV edició de les Jornades Musicals de l'octavari de St. Jordi a Banyeres de Mariola, les quals tenen el reconeixement de ser de les més antigues al País Valencià realitzades de forma ininterrompuda des del seu inici en l'any 1.979.

A partir de les 19.30 hores, l'església parroquial de Sta. Maria acull el primer dels concerts que, en aquesta ocasió, anirà a cura de l'Orquestra de Joves de la demarcació d'Alacant sota la direcció de Francisco Maestre i que oferirà en el seu programa la interpretació de l'obra “Samsó i Dalila”, de Camille Saint-Saëns, i la “Simfonia nº 8 en Sol M op. 88”, d'Antonin Dvorák.

La segona cita musical tindrà lloc el diumenge 5 de maig amb l'actuació del Grup Instrumental Simfonies, sota la direcció de Rafael García Vidal, i amb l'oferiment d'un concert representació d'obertures i àries d'òpera de finals del S. XVIII i XIX i primeries del XX, d'autors com Mozart o Puccini amb especial atenció a òperes de Verdi i Wagner, del qual en aquest any se celebra el bicentenari del seu naixement.

Els concerts estan organitzats per la Confraria de St. Jordi i l'Ajuntament de Banyeres de Mariola i compten amb el patrocini de la Generalitat i la Diputació d'Alacant i la col·laboració de la parròquia de Sta. Maria. L'entrada és de franc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.