música i gastronomia
La música i la menja es fusionen, al Teatre Clavé de Tordera
La primera funció i sopar del cicle ‘A mode de maridatge' tindrà lloc avui
Sota el títol d'A mode de maridatge, el Teatre Clavé de Tordera ha organitzat una proposta dins la programació estable i amb caràcter trimestral en la qual es combinen dues arts: l'art de la música i l'art de la gastronomia. En aquesta primera ocasió, A mode de maridatge presenta un concert de piano a càrrec de Paul Perera, al mateix temps que el públic podrà degustar diversos productes de la Península –fumats, ibèrics i formatges acompanyats de vi i cava– oferts per El tall + Porcus, patrocinador de l'acte. Paul Perera oferirà una primera part de repertori clàssic i una segona part amb una selecció de temes més populars. Les entrades tenen un preu de 16 euros i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé o bé reservar fins un dia abans de la data de l'espectacle.