cultura

Al Teatre de Bescanó, qui no corre vola per tenir entrades

Impulsen una campanya de promoció de descomptes de fins al 60% fins a esgotar les primeres 1.500

El Teatre de Bescanó s'ha caracteritzat en els últims anys pel fet d'oferir campanyes de promoció originals i, el més important, interessants per a la butxaca dels seus espectadors. A més d'una programació prou atractiva, aquí rau bona part del seu gran èxit. De cara a la nova programació tardor-hivern, i com ja és costum, han posat en marxa una campanya, en aquest cas, de descomptes de fins al 60% en el preu de les entrades per als espectacles de la temporada de tardor.

El lema és Qui no corre... vola!, s'engegarà el 16 de juny (a partir de les 9 del matí) i durarà fins a exhaurir les 1.500 entrades que entren en la promoció. Els descomptes s'aplicaran en 15 espectacles. Concretament, cada actuació tindrà un descompte del 60% en el preu habitual per a les vint primeres persones; les vint següents a adquirir-ne gaudiran del 40% de descompte; les vint següents es beneficiaran d'un 20% de rebaixa en el preu, i les quaranta següents s'estalviaran les despeses de gestió, que pugen a 1 euro.

Alguns dels espectacles anunciats són, pel que fa a l'apartat teatral, Confessions de dones de 30 anys, d'Edu Pericas (10 d'octubre); Pulmons, de Duncan Macmillan (15 de novembre); La nit dels ganivets roents, de Ferran Joanmiquel (29 de novembre); Els dies feliços, de Sergi Belbel i protagonitzada per Emma Vilarasau (22 de novembre), i Losers, de Marta Buchaca, el 13 de desembre.

També hi entren La gran ilusión, del Mago Pop (12 d'octubre), i, en l'àmbit musical, les actuacions de Maria del Mar Bonet i Borja Penalba (5 d'octubre), La Principal de la Bisbal (16 de novembre), Halldor Mar (23 de novembre), Anna Roig i L'Ombre de ton Chien (30 de novembre) i el Cor Geriona (28 de desembre).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia