Cinema Estrena

BREUS D'ESTRENA / b.s

La buena mentira
The good lie
Direcció: Philippe Falardeau Interpretació: Reese Witherspoon, Arnold Oceng, Ger Duany Gènere: drama País: EUA, 2014
Després de Monsieur Lazhar, nominada a l'Oscar, el director canadenc aborda amb sensibilitat i compromís una altra història de refugiats, basada en fets reals: un nen sudanès víctima de la guerra al seu país arriba als EUA i una assistenta social l'ajuda a adaptar-se.
Ahí os quedáis
This is where I leave you
Direcció: Shawn Levy Interpretació: Jason Bateman, Tina Fey, Rose Byrne, Adam Driver, Timothy Olyphant, Jane Fonda Gènere: comèdia dramàtica País: EUA, 2014
El director de Noche en el museo canvia de registre (però no millora les crítiques) per rodar un film familiar coral: la darrera voluntat que un home deixa és que els seus quatre fills i la vídua (Jane Fonda) passin junts una setmana.
El amor está en el aire
Amour & turbulences
Direcció: Alexandre Castagnetti Interpretació: Ludivine Sagnier, Nicolas Bedos, Jonathan Cohen Gènere: comèdia romàntica País: França, 2014
Un altre títol que confirma la tendència del cinema francès a conrear –i exportar– el gènere de comèdia romàntica. En aquest cas ambientada en un avió: Ludivine Sagnier va de Nova York a París per casar-se, i seu al costat del seu atractiu ex, que la vol recuperar.
La leyenda del martillo mágico: Thor
Hetjur Valhallar - Þór
Direcció: Óskar Jónasson, Toby Genkel, Gunnar Karlsson Gènere: animació (aventures) País: Islàndia, 2011
Tot i que n'hi ha que l'associen el superheroi de Marvel, Thor forma part de la mitologia nòrdica, i d'Islàndia ens arriba un film de dibuixos animats sobre l'origen del déu: és el fill d'un ferrer que ha de salvar el seu poble amb un martell màgic que no sap utilitzar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia