cultura

La Universitat d'Alacant acull l'exposició “Tales of Lemuria”

El fotògraf Mitar Terzic representa els personatges que, segons el seu imaginari propi, haurien habitat aquest continent fictici

El fotògraf Mitar Terzic presenta en la Universitat d'Alacant el seu últim treball “Tales of Lemuria”. L'artista proposa una sèrie d'instantànies en blanc i negre on representa els personatges que, segons el seu imaginari propi, haurien habitat el continent fictici de Lemúria al costat d'alguns dels paisatges que tindria aquella geografia.

Emmarcats en escenes diferents, tant en espais oberts com en localitzacions tancades, aquests personatges són adornats amb diferents artefactes que, creats per Terzic, es col·loquen en el crani dels models, tapen el seu rostre i aporten un major volum als seus caps.

Amb aquesta col·lecció, el fotògraf mostra un món imaginari en el qual s'endinsa des de la seua perspectiva de fotografia artística, però a més convida l'espectador a preguntar-se qüestions sobre l'existència d'aquell continent i aquella civilització o no, sobre la fi que va tenir o hauria tingut en el cas d'existir i sobre si la ficció podria respondre o aventurar sobre el futur que pot oferir a la civilització humana actual.

La mostra, que s'inaugurarà el dijous 15 de gener, romandrà en la sala Trànsit de l'aulari II fins al divendres 13 de febrer de 2015.

A més, després de la inauguració oficial, el professor de Llengua i Literatura Castellana de la Universitat d'Alacant, Fran J. Ortiz, oferirà la conferència “El Atlas Fantástico. La geografía de lo imaginario en las artes visuales del siglo XX y XXI”, que tindrà lloc en una aula al costat d'on es troba la mostra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia