cultura

El festival literari Tiana Negra es consolida

La novel·la negra catalana té una cita avui i demà a Tiana, a la tercera edició del festival Tiana Negra, un esdeveniment que s'està consolidant i que serveix de pòrtic de la celebració del BCNegra a partir del dia 29. La cita tianenca aplega més d'una desena d'activitats, que es faran a la sala Albéniz. Andorra serà la protagonista de l'acte inaugural del festival amb la presència de l'autor Albert Villaró, que conversarà amb el director de Tiana Negra, Sebastià Bennasar, sobre la seva obra i la relació d'aquest principat amb el crim. A continuació, hi haurà la presentació de l'obra guanyadora del primer premi Memorial Agustí Vehí, La sang és més dolça que la mel, de Josep Torrent. També s'homenatjarà el desaparegut editor Josep Forment i es lliurarà la segona edició del premi Memorial Agustí Vehí.

Demà, diversos escriptors del gènere assistiran a la presentació de les novetats literàries i es farà un debat sobre pageses assassines, un combat de boxa literària i una representació teatral.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia