cultura

Vilanova de Sau, a punt per al BioRitme Festival

El BioRitme Festival trasllada la tercera edició a Osona i fa un gran salt qualitatiu. Aquest jove esdeveniment musical, que se celebrava a mitjan juliol al Bosc Tancat de Cerdanyola del Vallès, ara tindrà lloc a la riba del pantà de Sau, a Vilanova de Sau, des de demà i fins diumenge. Per aquest entorn privilegiat hi passaran més de 40 propostes musicals d'estils molt diversos, a més de tallers, activitats per gaudir en família, mostres gastronòmiques i animació de tot tipus.

El BioRitme “és música, però no només això”, explica Jordi Urpí, membre de l'equip de producció. “És consciència, natura, activisme, salut i ecologia.” Per aquest motiu, al llarg d'aquests dies el festival oferirà “una experiència única de convivència i intercanvi, una filosofia de vida” en un paratge natural amb set espais diferents: tres escenaris amb música en viu i quatre zones d'activitats.

Demà, els grups Alquadrat, Pirat's Sound Sistema, Buhos i la Sra. Tomasa, entre d'altres, inauguraran la programació musical a l'escenari principal. Divendres serà el torn de La Troba Kung-Fú, Itaca Band, Zoo i Xeic!, que faran vibrar el pantà amb ritmes de rumba, ska, rap i lletres molt reivindicatives. Green Valley, Ojo de Buen Cubero i 9Son actuaran dissabte, mentre que Pep Sala, Ferran Savall i Utara ho faran diumenge, un dia “més tranquil”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia