cultura

Curs a Santes Creus d'Atelier della Luna

El taller, titulat 'L'alfabet de les ombres' i dirigit per Fabrizio Montecchi, aprofundeix aquesta disciplina

El monestir de Santes Creus serà la seu, del 4 al 17 de juliol, i per tercer estiu consecutiu, d'un curs internacional de teatre organitzat per la Generalitat de Catalunya i Atelier della Luna, amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona. El curs taller sorgeix del projecte multidisciplinari d'Atelier della Luna i Un Castello per le Arti, que es desenvolupa al castell medieval de Montefiore Conca amb diferents aules tallers.

El curs, L'alfabet de les ombres, anirà a càrrec de l'italià Fabrizio Montecchi. L'objectiu és permetre als alumnes de descobrir el teatre d'ombres contemporani, el llenguatge teatral i les possibilitats d'aquesta disciplina teatral mil·lenària.

Montecchi, nascut a Reggio Emilia el 1960, és membre del teatre Gioco de Piacenza, de reconegut prestigi dins el gènere del teatre de titelles d'ombra. Ha col·laborat en projectes amb lírica, teatre i ballet, ha treballat com a director d'escena i ha estat dissenyador d'escenaris. També és autor de diverses publicacions i articles en revistes especialitzades i ha coordinat cursos i seminaris a Itàlia, Bèlgica, Brasil, Canadà, Cuba, Finlàndia, França, Alemanya, Noruega, Portugal, Escòcia, Espanya i Suïssa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia