cultura

Medinyà continua explicant contes en la seva 7a edició

Més de 70 il·lustradors, narradors, editorials, llibreries i artesans participaran en la mostra

Carles Sala, Mònica Usart, Roer Calafell i Núria Bonaventura són alguns dels que hi presentaran obres demà

Medinyà va començar fa set anys a escriure una història extraordinària que té com a protagonista tot allò que envolta el món dels contes. D'aquesta manera va organitzar la primera edició de la Fira del Conte, que tenia com a objectiu establir en aquest petit municipi un lloc de trobada anual per a totes aquelles persones, petites, joves i grans, que estimen i valoren aquest gènere artístic i literari; en tots els seus àmbits: creació, il·lustració, literatura, editorial, llibreria, biblioteca, narració, taller i artesania.

Ara, amb la fira plenament consolidada, se'n celebra una nova edició, la setena, que aplegarà aquest any novament una setantena d'il·lustradors, narradors, editorials, llibreries, talleristes i artesans.

La Fira de Medinyà se celebra demà durant tot el dia i el poble s'omplirà de propostes diverses, que inclouen espectacles, actuacions de contacontes i presentacions de llibres. Precisament, un dels clàssics de la diada és la presentació de novetats editorials del sector. Entre altres personalitats del món del conte, hi haurà el ja fidel a la fira Carles Sala, amb l'editorial Cruïlla; Mònica Usart i Roer Calafell amb l'editorial La Galera; Bernat Muntés, amb l'editorial Ekaré, i la guanyadora del II Concurs de Conte Infantil Il·lustrat Modest Prats, Núria Bonaventura, que presentarà el seu llibre (12.55 h).

Un altre dels objectius principals de la mostra és la promoció dels il·lustradors, persones que sovint queden eclipsades sota la ploma de reconeguts escriptors o darrere les veus de famosos narradors.
Per aquest motiu, al llarg de tot el dia es podrà passejar enmig de parades plenes d'il·lustracions, i
gaudir de la fira, on hi haurà més d'una vintena d'il·lustradors.

Pel que fa al VI Concurs de Narració Oral Joan Bahí, celebrat un mes abans de la fira, la guanyadora d'aquesta edició ha estat Núria Alonso.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia