cultura

música

Festival

Els Zombie Kids, màxim reclam de la Garrinada d'aquest any

El duo de discjòqueis Zombie Kids serà el principal reclam de la Garrinada d'Argentona d'aquest any. La formació, que ha actuat en festivals d'abast mundial com el Sónar i que és habitual a les discoteques i platges d'Eivissa, serà a Argentona el 6 d'agost a la nit. Les activitats i els concerts per a joves, emmarcats en la festa major de Sant Domingo, arrencaran com sempre el 4 d'agost i també en destaquen les actuacions dels valencians Aspencat (4 d'agost) i els bascos Esne Beltza (5 d'agost). L'organització espera que passin per la festa, que es farà a l'Escola d'Argentona, unes tretze mil persones durant els tres dies.

Aquest any hi haurà canvis pel que fa a la infraestructura del recinte per evitar les aglomeracions de l'any passat. Des de l'organització es treballa en la reorientació de l'espai perquè hi càpiga més gent. També s'incrementarà la seguretat, el nombre de lavabos i els espais de la barra, inclosa la presència de furgoteques, furgonetes on es ven menjar. Una altra de les novetats és que la popular Caipirinyada es farà una hora més tard del que és habitual perquè es pugui enllaçar amb els concerts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia