Economia

Municipal

El port de la Ràpita intensifica la promoció per atreure creuers

Després d'un 2016 sense que hagi fet estada cap vaixell de creuer, el port de Sant Carles de la Ràpita s'ha posat a treballar en noves línies estratègiques per atreure els operadors d'aquest tipus d'embarcacions de turistes. Així, l'Ajuntament rapitenc, la Cambra de Comerç de Tortosa, la Diputació de Tarragona i el govern han signat un conveni amb vigència fins al 2019 per promocionar aquest port. Un dels principals objectius del conveni és impulsar el lloguer d'embarcacions nàutiques (o xàrters) per mirar de cobrir una demanda creixent entre els passatgers d'aquests vaixells. Els xàrters possibilitaran recórrer la costa ebrenca i seran un element més de la destinació turística ebrenca, que s'està donant a conèixer als operadors.

La marca Delta Ebre Port es va crear el 2013 per promoure l'estada de vaixells de creuer al port de la Ràpita. L'estiu del 2014 i el del 2015, petits vaixells de creuer de luxe de l'empresa Star Clippers van portar els seus passatgers a la costa ebrenca, però l'estiu del 2016 el port no ha rebut cap vaixell de creuer. El mercat objectiu és el d'embarcacions d'un màxim de 6 metres de calat i de 150 metres d'eslora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia