Economia

Economia

Obre Autotrac amb optimisme i 400 vehicles

Mollerussa vol instal·lar un punt de recàrrega per a cotxes elèctrics

El conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, va ser l'encarregat d'inaugurar ahir la 29a edició de la Fira Autotrac. Una mostra en el marc del qual l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, va anunciar –durant el seu parlament institucional– la petició d'una subvenció a aquest departament de la Generalitat per instal·lar un punt de recàrrega de vehicles elèctrics al pàrquing de la piscina municipal de la ciutat.

Per la seva banda, el conseller va dir durant el seu discurs que aquesta ha de ser l'aposta del govern en els pròxims anys i va explicar la voluntat que Catalunya tingui un centre de recerca sobre el sector.

Ja sobre la fira, Baiget va destacar que ha vist una evolució positiva tant de participació com d'expectatives respecte a edicions anteriors. Mentrestant, l'alcalde i el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, van explicar que amb les dades rècord de vendes d'automoció de Sant Josep, que van arribar als 7,6 milions d'euros, es preveu un bon Autotrac.

El vehicle més car que es pot trobar al saló té un valor de 50.000 euros en una gamma expositiva que supera les 400 unitats. També ha crescut la presència de maquinària agrícola. En aquest sentit, és una de les millors edicions dels darrers anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia