Economia

medi ambient

promoció

Aliança per promocionar Collegats

Es reivindica l’atractiu dels espais naturals del Pallars i la seva cultura

Les empreses del sector turístic que treballen a Collegats i Boumort han mantingut una trobada aquesta setmana per donar a conèixer els seus productes en aquests espais naturals emblemàtics del Pallars i enfortir la xarxa turística al territori. Entre els agents turístics participants hi ha empreses de guies i activitats, allotjaments, agències de viatges, equipaments i dinamitzadors culturals, oficines de turisme, associacions professionals i productors agroalimentaris. La jornada va servir per exhibir atractius turístics singulars del Pallars, com ara el Cinquè Llac, el Ramat de Camins i la Gran Aventura dels Pirineus.

La convocatòria, a càrrec de l’Ajuntament de la Pobla de Segur, el Consell Comarcal del Pallars Jussà i la Reserva de Boumort, s’emmarca dins una línia de treball que vol valorar turísticament l’espai protegit de Collegats. D’aquesta manera, es dona continuïtat a la línia turística Projecte Collegats-Boumort, iniciada l’any 2012 per l’Ajuntament de la Pobla de Segur i que té com a objectiu dinamitzar l’aprofitament dels recursos naturals, l’ecoturisme i la creació d’ocupació local.

Durant la jornada es va portar a terme una pujada a pas de ruc fins a Gramuntill.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia