Economia

Nova edició de les Jornades de l’Arròs a Girona

La iniciativa, organitzada per Bons Fogons, durarà fins al 15 de juliol

El col·lectiu gastronòmic Girona Bons Fogons durà a terme del 15 de juny al 15 de juliol les onzenes Jornades de l’Arròs. Els deu restaurants membres del grup ofereixen durant tot un mes un ventall de plats elaborats amb diferents varietats d’arròs: alguns fan un menú especial i d’altres inclouen nous plats a la carta. La presentació de la jornada es va dur a terme ahir en els jardins dels Alemanys, al Barri Vell de Girona. Cap a les dotze del migdia es va servir als assistents un plat d’arròs de l’estany de Pals, acompanyat d’una copa de cava Mont-Ferrant. En l’acte hi van se presents alguns dels cuiners del col·lectiu Bons Fogons, altres restauradors gironins i representants de l’Ajuntament, com l’alcaldessa, Marta Madrenas, i la primera tinenta d’alcalde, Silvia Paneque. “L’arròs era boníssim, podríem quedar d’aquí a dues hores i ens en feu una mica més”, comentava somrient Madrenas.

Les Jornades de l’Arròs són un dels esdeveniments anuals que porta a cap Girona Bons Fogons, col·lectiu format pels restaurants La Banyeta, El Celler de Can Roca, el Duc de l’Obac, l’Egg Gastronomia, la Massana, l’Occi, el Divinum, La Riera de Sant Martí Vell, l’Umai i la Novara Hotels.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.