Economia

GASTRONOMIA

El Cuina i Golf aplega unes 250 persones

El col·lectiu gastronòmic La Cuina de l’Empordanet va celebrar dilluns la divuitena edició del torneig Costa Brava Catalunya Cuina i Golf amb el posterior dinar a càrrec dels cuiners del col·lectiu i l’entrega de premis a Platja d’Aro. A l’acte hi van assistir unes 250 persones, que van degustar els plats típics de la gastronomia empordanesa. Entre els xefs amb estrella hi havia Nandu Jubany, Fina Puigdevall i Pere Arpa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]