Economia

Economia

El Grup Valvi ha contractat 340 persones per a l’estiu

Té més de 1.400 empleats entre les empreses pròpies i les participades

La companyia ha incrementat el volum de negoci, que és de 91 milions, i se centra en la gestió de 85 supermercats

El Grup Valvi ha contractat 340 persones per als seus supermercats per a la temporada d’estiu, i ha passat dels 720 que tenia fins ara en plantilla als 1.060. Aquestes noves contractacions suposen també un augment de plantilla respecte a la temporada d’estiu de l’any passat, quan la companyia va incrementar-la amb 310 persones. El Grup Valvi té més de 1.400 empleats entre les empreses que són propietat del grup i les que són participades –El Punt Avui i Televisió de Girona–. La companyia va tancar l’any amb un volum de negoci de 91 milions d’euros, un increment de cinc milions respecte a l’exercici anterior.

Valvi Supermercats, una empresa familiar de capital cent per cent gironí i la primera xarxa de supermercats independents a la demarcació de Girona, gestiona un total de 85 establiments –se n’hi han afegit quatre més respecte a l’any passat–. Els supermercats porten les marques Valvi, Eurospar –supermercats que tenen 1.000 metres quadrats o més– i Spar, una marca internacional formada per empreses independents i present en quaranta països. En un any, fora de les comarques gironines, es destaca l’obertura de tres supermercats amb la marca Spar a Barcelona, entre els mesos d’agost i setembre del 2016, i un quart a Sant Cugat del Vallès, el setembre passat. Pel que fa a la costa, el mes d’abril se’n va obrir un a Santa Margarida, a Roses, i un altre, al juny, a Tamariu.

Reforma a Cadaqués

L’empresa gironina ha reformat totalment el supermercat Spar del carrer de la Riera de Cadaqués, apostant per una imatge més moderna i acollidora. El vicepresident del Grup Valvi, Eduard Vidal, va destacar que l’objectiu d’aquesta reforma és “actualitzar el supermercat, adaptant-se al públic i a les noves formes de compra, i en el cas de Cadaqués és una botiga molt turística”. La reforma feta a Cadaqués inclou la creació, dins del supermercat, de la nova secció de vinoteca de Valvi anomenada VNTC. A la vinoteca de Cadaqués s’hi ofereixen més de 1.300 referències, entre vins, caves i licors. La carnisseria al detall està gestionada per Carnisseries Serraplà de Figueres i la peixateria al detall per Peixateries Vent del Nord del Port de la Selva. Eduard Vidal destaca que arrendant aquestes seccions a “professionals de la zona i alhora especialistes” s’ofereix un millor producte. És, a més, una línia de treball del grup que aplica també a d’altres supermercats.

Aposta pel celler VNTC

L’any passat el grup va crear un nou concepte de vinoteca, “un gran celler dins els supermercats, que res a veure té amb les seccions de vins d’altres supermercats”, destaca Eduard Vidal. Dirigit a un client que busca producte de qualitat i alhora tenir molta varietat per escollir, el concepte VNTC es pot trobar, a més de l’Spar reformat de Cadaqués, al Valvi s’Agaró i a l’Eurospar de Llançà. També s’ha implantat a l’Spar de Calella de Palafrugell. Vidal destaca que al celler VNTC es reforcen els vins de D.O Empordà, i en el cas de l’Spar de Cadaqués, a més, es fa una aposta per oferir molta varietat de vins de Cadaqués.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia