Economia

Economia

Surten a la venda terrenys propers a l’aeroport

L’Incasòl i l’Ajuntament d’Almacelles ofereixen als empresaris quatre hectàrees de parcel·les industrials

Acció coordinada de l’Institut Català del Sòl (Incasòl) i l’Ajuntament d’Almacelles per dinamitzar els terrenys propers a l’aeroport de Lleida-Alguaire. El director de l’Institut Català del Sòl, Damià Calvet, i l’alcalde de l’Ajuntament d’Almacelles (Segrià), Josep Ibarz, van presentar dimecres un programa d’actuacions per poder activar parcel·les que resten desocupades en una àrea que, per situació i per prestacions, és idònia per esdevenir un punt d’activitat industrial, i que permetrà desbloquejar el polígon industrial d’Almacelles.

La presentació del projecte coordinat per l’Ajuntament i l’administració catalana va fer-se durant el transcurs d’un acte amb els empresaris de Lleida. Es tractava de posar-los al corrent de l’obertura del procés de venda de les futures parcel·les del sector d’activitats econòmiques SUD-12A d’Almacelles.

El sector SUD-12A té una superfície total de 3,8 hectàrees, distribuïdes en set parcel·les, cinc de les quals són propietat de l’Incasòl, que oscil·len entre els 2.000 metres quadrats i els 4.400 metres quadrats de superfície i es destinaran a usos industrials. El preu de venda serà d’aproximadament 42 euros per metre quadrat.

El document d’informació sobre la comercialització dels terrenys es pot consultar al web de l’Incasol i a l’Ajuntament d’Almacelles. Les sol·licituds es poden presentar fins a les dues del migdia del 21 de setembre.

El sector SUD-A12 té un emplaçament estratègic, a l’entorn de l’aeroport de Lleida-Alguaire i amb accés a l’A-22, l’N-240 i l’A-2, així com a la línia delTAV Lleida-Saragossa. Un dels objectius que es fixa l’Incasòl és crear les condicions per impulsar l’activitat econòmica en aquesta zona.

En aquest context, l’empresa pública de la Generalitat posa a disposició dels privats uns terrenys perquè aquests instal·lin les seves empreses i generin llocs de treball.

LA XIFRA

42
euros per metre quadrat és el preu de venda que té estipulat l’Incasòl per a un sector de les parcel·les.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia