Economia

Economia

El preu als ports dels carburants, en temps real

L’empresa Top Sailing Charter presenta l’app pionera Seasail

L’empresa empordanesa Top Sailing Charter (TSCH) ha tret al mercat l’app pionera i gratuïta Seasail, una aplicació per a mòbils i tauletes que permet l’usuari consultar el preu dels carburants de tots els ports de la costa de l’Estat espanyol a l’instant, a més de descobrir i afegir punts d’interès de la costa i alertar de possibles perills marítims. Coincidint amb el Saló Nàutic de Barcelona, que es fa al Port Vell i on TSCH també presenta la nova base nàutica fixa a Eivissa, operativa des d’aquest estiu.

Seasail té un sistema de navegació a través d’un mapa geolocalitzat que permet que l’usuari sàpiga la seva posició en tot moment i alhora consultar la gasolinera més propera o els punts d’interès del seu voltant.

La informació s’actualitza cada hora i, d’aquesta manera, l’usuari pot consultar on li surt més a compte proveir de combustible. Una altra característica de l’app és poder consultar punts d’interès de tota la costa de l’Estat espanyol, com ara miradors, restaurants, oficines de turisme o llocs d’interès cultural. A més, permet a l’usuari afegir punts conflictius de navegació, com per exemple roques poc profundes.

L’app també permet als clients que lloguin una embarcació amb TSCH, fer una llista de comprovació de l’estat en què està l’embarcació abans de salpar. Es poden revisar aspectes interiors –GPS, neteja o neveres– i exteriors –gallets o àncores.

Especialitzada en viatges nàutics de luxe

Top Sailing Charter va néixer a Torroella de Montgrí, el setembre de l’any 2007, amb l’objectiu d’oferir l’oportunitat de llogar tot tipus de vaixell per navegar per qualsevol part del món. La internacionalització dels seus serveis i la capacitat d’adaptació a les noves tecnologies, han estat clau en el creixement sostingut del volum de negoci que ha experimentat l’empresa. L’equip de TSCH té una gran experiència en el món nàutic i amplis coneixements del sector turístic, un fet que els permet assessorar al detall. Això els proporciona les eines necessàries per oferir més de 9.300 embarcacions a la seva web http://www.topsailingcharter.com. Disposen de vaixells per llogar arreu del món.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia