Economia

energies renovables

La indústria eòlica justifica els parcs de la Terra Alta

Considera que són compatibles tot i el rebuig dels sectors vitivinícola i turístic

La indústria eòlica considera que els tres parcs que s’estan tramitant a la Terra Alta, i que han aixecat l’oposició frontal dels sectors vitivinícola i turístic, són “indispensables” per arribar a l’objectiu del govern de produir un 50% de l’energia a Catalunya l’any 2030 a partir de renovables –solar i eòlica–. Més i tot, consideren que, a més de ser compatibles amb l’actual estructura econòmica de la comarca, és necessari obrir el debat per ampliar les zones on es poden situar aquestes centrals eòliques i multiplicar-ne la instal·lació a la Terra Alta.

La transició cap a un model energètic més sostenible i basat en les energies renovables, també com a base de noves implantacions industrials, especialment a les Terres de l’Ebre, va ser l’argument principal de la jornada organitzada ahir a Móra d’Ebre per la Mesa d’Alcaldes per al Desenvolupament de l’Energia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia