Economia

economia

Contactes entre el Port de Palamós i el Ripollès

Establir un conveni de col·laboració entre la Unió Intersectorial Empresarial del Ripollès (UIER) i el Port de Palamós per buscar sinergies de cooperació, i explorar la possibilitat d’ajudar a reforçar transversalment des del Port de Palamós el sector turístic de la comarca del Ripollès, van ser algunes de les decisions que es van prendre ahir, al final d’una visita institucional i d’empresaris del Ripollès al port baixempordanès. La trobada va ser una primera presa de contacte per buscar sinergies entre el teixit industrial del Ripollès i l’enclavament palamosí. L’activitat comercial de la comarca de muntanya és clau per a la seva competitivitat i impuls econòmic, van afirmar ahir fonts de Ports de la Generalitat. Un exemple, segons van indicar, és la potenciació que es vol fer del polígon industrial Llaudet, a Sant Joan de les Abadesses. En aquest escenari es pot potenciar la sortida de l’eix Vall de Camprodon cap al port de Palamós. Així, la instal·lació portuària palamosina –conclou l’organisme governamental– pot tenir un paper cabdal en el futur desenvolupament del teixit industrial del Ripollès.

La delegació ripollesa la van formar els alcaldes de Camprodon i Sant Joan de les Abadesses, el delegat de la Cambra de Comerç de Girona al Ripollès i el president de la UIER.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia