Economia

Reobre el restaurant Terra, de Paco Pérez, a l’Alàbriga guixolenc

L’hotel incorpora la xef Andrea Dopico per supervisar la carta de postres i dolços

El restaurant Terra, amb una oferta gastronòmica dirigida pel xef Paco Pérez –amb dues estrelles al restaurant Miramar de Llançà i tres més entre l’Enoteca de Barcelona i el Cinco de Berlín–, ja ha engegat la segona temporada amb el retorn a l’activitat de l’hotel Alàbriga, a Sant Feliu.

L’equip, amb Marcos González com a cap de cuina, ha treballat durant els mesos d’hivern per ajustar la carta, amb canvis però tot respectant l’essència mediterrània i l’aposta pel producte de proximitat. Una de les novetats és la incorporació de la xef Andrea Dopico, per supervisar l’apartat de postres i dolços del restaurant i el servei d’habitacions de l’hotel.

La carta manté l’aposta pels arrossos i peixos i carns de la terra, però no obvia altres productes, com ara les anxoves i les espardenyes, o els fruits de la terra –calçots, espàrrecs, pèsols i favetes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia